Γίνε Μέλος!

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις του HAC

19 March, 2018

Ομιλία- Ενημέρωση με ομιλητή τον Σπύρου Παγιάτη ..

Ομιλία-ενημέρωση του Πολιτικού Μηχανικού-Αρχιτέκτονα Σπύρου Παγιάτη για την προστασία της πρώτης κατοικίας από Πλειστηριασμούς,

και πως πρέπει να αντιμετωπίζονται οι Τράπεζες και οι εισπρακτικές εταιρείες από τους πολίτες.... 

Περισσότερα
20 July, 2017

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ - Ένα βίντεο που πρέπει να δούνε όλοι .. Κατάργηση Συντάγματος - Ενεργοποίηση Άρθρου 5 του ΝΑΤΟ..!!!!

   Ο Ευάγγελος Γούτος , ΈΛΛΗΝΑΣ επιχειρηματίας στον χώρο του real estate για πάνω από 30 χρόνια , με έδρα το Πόρτο Χέλι, είναι ο άνθρωπος που κατέθεσε προσφορά για την εξαγορά του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού..(21,8 ΔΙΣ) !!!  ...Ο ίδιος μετά τον προσωπικό πόλεμο που του εξαπέλυσαν οι της Κυβερνήσεως ανακάλυψε την φοβερή και πικρή αλήθεια... !!! 

  Η Ελλάδα από την εισαγωγή της στον μηχανισμό στήριξης , κοινώς Δ.Ν.Τ. στις 08/05/2010 έχασε την Εθνική της Κυριαρχία, με απλά λόγια έγινε Κατάλυση και Κατάργηση του Συντάγματος και απορροφήθηκε διασυνοριακά ολόκληρη η χώρα από την ΓΕΡΜΑΝΊΑ Ε.Π.Ε. στο βίντεο που ακολουθεί ο κος Γούτος εξηγεί το πρόβλημα και μας δίνει και την λύση του...!!!!!!

  Στην προσπάθειά του αυτή θα πρέπει να τον στηρίξουμε κοινοποιώντας ώστε να μάθουν όσοι περισσότεροι Έλληνες μπορούν την ΑΛΉΘΕΙΑ....

Επισυνάπτω το άρθρο 5 του ΝΑΤΟ...

http://www.nato.int/docu/review/2006/issue2/greek/art4.html

Περισσότερα
22 May, 2015

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ........

To Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης θέτει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου Τροποποίηση Διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας και άλλες διατάξεις, με το οποίο ρυθμίζονται θέματα απόδοσης ιθαγένειας και μεταναστευτικής πολιτικής.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Αναστασία Χριστοδουλοπούλου καλεί όλους τους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς να συμμετέχουν από σήμερα στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση επί του νομοσχεδίου, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους  μέχρι  και την 25η Μαΐου 2015 και ώρα 14.00, ώστε να συμβάλλουν στη βελτίωση των διατάξεων της προτεινόμενης ρύθμισης.

Η επίσημη στάση του Σωματείου είναι ότι η Ελληνική Ιθαγένεια δεν δίδετε ούτε αίρετε .... και δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει καμία τροποποίηση επί του νόμου.

Όσο αφορά την μεταναστευτική πολιτική , οι μετανάστες δεύτερης γενιάς που γεννήθηκαν στην Ελλάδα δίνατε να παίρνουν ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ και όχι ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ....

Παρακαλούμε να δώσουμε όλοι την απαραίτητη προσοχή στο θέμα , κάνοντας ένα σχόλιο στην δημόσια διαβούλευση στο site του υπουργείου.

Παραθέτουμε το Link...    http://www.opengov.gr/ypes/?p=2634 

Περισσότερα
13 May, 2015

Αλλαγή Ηλεκτρονικής Διεύθυνσης

Από τις 10-5-2015 η ηλεκτρονική διεύθυνση του Σωματείου άλλαξε.. Πλέον όλα τα νέα και τις δράσεις του Σωματείου μπορείτε να τις βλέπετε στην νέα μας διεύθυνση

www.active-citizens.gr.. Σας ευχαριστούμε...!!!!!!!!!!  

Περισσότερα
30 April, 2015

Λογαριασμός τράπεζας

Από σήμερα ο λογαριασμός του Σωματείου «HNC Ενεργοί Πολίτες Ελλάδος» στην τράπεζα Πειραιώς είναι σε ισχύ.

Περισσότερα
30 April, 2015

Αλλαγή έδρας Σωματείου

Βεβαιώνεται ότι  το Σωματείο Ενεργών Πολιτών Ελλάδος, είναι εγγεγραμμένο Σωματείο της Ομοσπονδίας  Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ιωαννίνων και στεγάζεται στα γραφεία της ΟΕΒΕ, Αραβαντινού 5ε.

Περισσότερα